Register
 
DoubleCAD XT v5 has released

Recent Posts

Pages: 1 ... 8 9 [ 10]
91
TurboCAD LTE Discussion / Re: compare LTE to the Delux21
« Last post by eph on February 04, 2016, 10:38:25 PM »
Hello, I'm really interested in a feature comparison between LTE (Pro) and Deluxe as well.
The differences are not transparent to me at all...
Thanks in advance!
92
Need Help? Problems - Solutions / Re: Problem with Fit Radial Copy in Array command
« Last post by John R on February 04, 2016, 09:59:33 PM »
Try…

Sets: 61  60
Angle: 360  354
+Rot: 6

You'll end up with an extra line over the original; you can delete that.
93
Need Help? Problems - Solutions / Re: Problem with Fit Radial Copy in Array command
« Last post by thebrian on February 04, 2016, 06:49:24 AM »
Could you post a picture? Thanks
94
Need Help? Problems - Solutions / Problem with Fit Radial Copy in Array command
« Last post by John Davies on January 31, 2016, 12:36:33 AM »
Hello Brian, I have TurboCad Lte Pro^.0   32 Bit.
I am trying to draw a clock dial.  Following instructions very carefully in Array - Fit radial copy  and following instructions in Manual on P214,  the initial radial line  is copied 60 times as expected, but they are all tilted through about 30 degrees.  Have tried various options in the Inspector bar to no avail.  Any help would be much appreciated. John Davies
95
Need Help? Problems - Solutions / Re: Count Block Insertions
« Last post by Richard64 on January 29, 2016, 12:12:53 PM »
Thanks John.
96
Need Help? Problems - Solutions / Re: Count Block Insertions
« Last post by John R on January 28, 2016, 11:49:45 PM »
If you have a LTE Pro version, you can use "Edit / Select By / Query…". In 'non-Pro' versions, you can try "Edit / Select By / Entity Type…", but it shows "all" Blocks.
97
Need Help? Problems - Solutions / Count Block Insertions
« Last post by Richard64 on January 28, 2016, 03:41:52 AM »
Is there any way to count the number of specific blocks inserted into each drawing?
Thanks
98
TurboCAD LTE Discussion / Re: File Filter
« Last post by Steve The Kiwi on January 03, 2016, 09:40:08 AM »
Greg, I have PM'd you.
99
TurboCAD LTE Discussion / Re: File Filter
« Last post by gcardinal on January 03, 2016, 09:05:54 AM »
Greg, try running the program in compatibility mode. Right click the program icon and select Compatibility, in Compatibility mode, select Win XP an then select OK. Then try again.

Steve, compatibility mode doesn't give me a Win XP option. Only Win 7, 8 and Vista.  XP is the system I used previously when it worked.

Thanks,

Greg
100
TurboCAD LTE Discussion / Re: File Filter
« Last post by gcardinal on January 03, 2016, 08:59:33 AM »
gcardinal,

under Help-->About TurboCAD what build number does it say that you have?

Travman, I am using build number 9.5
Pages: 1 ... 8 9 [10]